Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

OM OSS

Vi er forhandler av Dr. Clauder’s hundefor og deres kvalitetsprodukter for hund. Noen andre geniale produkter vil vi også ha tilgjengelig. Vi leverer hjem til deg som bor i Larvik og Sandefjord området uten tillegg i prisen.

DR. CLAUDER TØRRFOR

BEST CHOICE PREMIUM

​Best Choice Super Premium hundefór er tilpasset alle raser i alle aldre.

Best Choice gir optimal pelskvalitet og velvære for din hund. Naturlige vitaminer og optimal fordøyelse. 100% rent kjøtt fra rene næringskilder gir bedre helse og optimal smak. Alle råvarer kommer fra kontrollerte sporbare kilder som sikrer den beste kvalitet. Best Choice er det første hundefóret som ble produsert under ISO-sertifisering i Tyskland.

Premium Best Choice dekker hele spektret fra valp, voksen, senior, sensitiv og allergi til high energi performance. Best Choice brukes av topp-oppdrettere, sportshunder og kvalitetsorienterte hundeeiere

Ring eller send melding om hva du trenger og du vil få kjøpt et produkt hunden din og du er fornøyd med.

Telefonnummer: 95 00 99 24

Mail: post@dogtail.no

Vi har gode rabatter for oppdretere

 

 Se Hundekatalogen her>

 

Vi holder til i Hemsvingen 3, 3270 Larvik(gamle E18) mellom Sandefjord og Larvik.Vi har varer til salgs på Hemsvingen 3 og her på vår Nettbutikk. Velger du og benytte nettbutikken legger du inn bestillingen din. Vi tilbyr nå hjemkjøring av dine varer i Larvik og Sandefjord området gratis.

Du kan også ringe inn din bestilling av hundemat og vi bringer det til deg, det betales da kontant eller vipps.

Kan også levere lenger unna, ta kontakt for avtale.

TLF: 95009924 / post@dogtail.noMeny

Innstillinger