Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Våtfôr Laks for pels og hud 100 g

kr 17,00
Inkl. MVA
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Utvalgt premium fisk - ren fisk av laks. Det høye innholdet av ren laks gir en naturlig smak som alle hunder elsker, til og med den mest kresne hund. Dr. Clauders Selected Meat er produsert uten kunstige tilsetningsstoffer.

Kontrollert vitamin og mineralinnhold sikre et optimalt kosthold med alt din hund trenger for en aktiv hverdag. Tilsatt naturlige soyaproteiner. Inneholder store mengder Omega 3 fra laks som virker positivt på hud og pels.

Sammensetning:
30% laks, 10% ris, 1% olje av laks, 79,8% vann, 1% gelatin og fortykningsmidler, 1,7% vitaminer og mineraler, 0,3% smakstilsetning.

Tilsetningsstoffer / kg: 
Vitamin A 2000 IU / kg, vitamin D3 200 IU / kg Vitamin E (som Alphatocopherolacetat) 25 mg / kg

Produktdetaljer
11 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 299,00 Inkl. MVA
Spektakulær glans! Lysende finpuss! Spray glans og balsam utstråling for hunder og katter av Ibáñez, med en behagelig delikat frisk aroma. · Kontroller statisk elektrisitet, slitte tuppere og overflødig volum ....
kr 249,00 Inkl. MVA
 PowAir er et naturlig luktnøytraliserende middel. PowAir Mist er en kraftfull blanding av naturlige eteriske oljer som er satt sammen for å eliminere et bredt spektrum av lukter på en sikker måte. PowAir kan brukes...
Sist vist

Meny

Innstillinger

Del